منتديات نبض المجتمع
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتديات نبض المجتمع

&& مرحبــا بكم و بريح خيرٍ أقبلـــت بكــــم &&
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 محشي الباذنجان

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
آحسآآس
الإشـراف العـام
الإشـراف العـام
آحسآآس


عدد المشاركات : 119
تاريخ التسجيل : 09/09/2009
الإقامه : الرياض
السٌّمعَة : 3
التقييم : 223
رسالة sms رسالة sms : سبحان الله العظيم سبحان الله وبحمده

محشي الباذنجان Empty
مُساهمةموضوع: محشي الباذنجان   محشي الباذنجان Icon_minitimeالخميس أكتوبر 22, 2009 10:03 pm

محشي الباذنجان


على الطريقة المصرية











المقادير:
- بصله كبيره مفرومه
- 2 م كبيره سمنه
- 2م كبيره زيت
- عصير طماطم تقريبا لتر ونص
- 3 م كبيره صلصله بندورة
- ملح وفلفل وبهارات
- خضره(شبت وبقدونس وكسبره)



- حبه ففلفل رومى كبيره
- 2.5 ك رز مصرى مغسول
- وباذنجان مقور

الطريقة:
1- نبدا بالخطوات الاول نحمر البصل فى السمنه والزيت
2- لحد مايبقى بالشكل ده نضيف عصير الطماطو والملح والفلفل والبهارات وصلصه الطماطم
ونسيبها لحد ماتتسبك.
3- وبعد كده نفره الخضره مع حبه الفلفل فى الكبه ونضيفهم على البندورة ونقلب ونضيف الرز المغسول
4- ونقلب لحد ما يختلط كويس ونقفل النار
5- ونكون غسلنا الباذنجان المقور وحطيناه يصفى ميته ونبدا بالحشو
6- انا بحط الحله واقفه عشان يبقى مرصوص كويس بالشكل ده لحد ما نخلص الكميه
7- نضيف عليه شوربه فراخ او لحمه لحد ربع الحله كده ونحطه على نار عاليه
إلى أن يبدا فى الغليان بعد كده نهدى النار لحد ما يستوى ونقدم معاه فراخ محمره

=========

منقول
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
تفاءل بالحياة

تفاءل بالحياة


عدد المشاركات : 24
تاريخ التسجيل : 22/03/2010
السٌّمعَة : 1
التقييم : 24
رسالة sms رسالة sms : (((لاحول ولاقوة الا بالله))))

محشي الباذنجان Empty
مُساهمةموضوع: رد: محشي الباذنجان   محشي الباذنجان Icon_minitimeالأحد مارس 28, 2010 5:28 am


  1. يسلمووووووووووووووووووووو محشي الباذنجان Icon_smile
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
محشي الباذنجان
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات نبض المجتمع :: ’’{ أقسـام الأسره والمجتمع}’’ :: ْ ْ~ نبض للطبخ والتغذيه ~ْ ْ-
انتقل الى: